Безопасно пазаруване

1. Събиране на информация

Ние събираме информация от вас когато се регистрирате в нашия сайт, когато се вписвате в акаунта си, правите покупка. Събраната информация включва вашето име, имейл адрес, телефонен номер и/или номер на кредитна карта.

2. Поверителност при извършване на електронна търговия

Ние сме единствените собственици на информацията събирана през този сайт. Личната ви идентификационна информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на която и да е друга компания, по каквато и да е причина, без вашето изрично съгласие, освен в обичайните случаи, когато е нужно да се изпълни заявка и/или транзакция за изпращане на поръчка. Само служители, които трябва да извършат специфично действие (например изготвяне на сметка или потребителска услуга) имат достъп до лична идентификационна информация.

Правилата относно използването на информацията, поискана от Вас по време на онлайн плащане, са обхванати от условията и политиките на фирмите – платежни оператори и Габи ООД няма да поиска, нито да съхранява никаква информация по отношение на Вашата кредитна или дебитна карта. 

Ако имате въпроси относно нашата политика за конфиденциалност, моля свържете се с помощта на формата за контакт или на имейл адрес office@gabi-jewellery.com.

<Обратно към Е-Магазина

Copyright 2020 Габи аксесоари - Всички права запазени