За Gabi Jewellery

Gabi Jewellery е онлайн магазин за продажба на ръчно изработени бужита от кожа и керамика. В магазина ще откриете дамска и мъжка колекции бижута и аксесоари.

Всички бижута на Gabi Jewellery са ръчно изработени от естествена кожа и вискокачествени материали от нашия творчески колектив, начело с майка и дъщеря - Елена и Габриела Златеви.

Нашата история

Всичко започна през 1999 година с чувалче стъклени мъниста от Чехия. Следвайки тогавашните модни тенденции, първите продукти бяха изработвани от стъклени мъниста и кристали, корда и метална струна в много редове и цветови комбинации. По-късно след навлизането на полускъпоценни камъни в България фокусът от кристали и стъкло се измести върху комбинацията на естествени материали. Днес продължаваме да залагаме на използването на качествени естествени материали, но вече в по-авангардни и смели комбинации с естествена кожа и метал.

Нашите материали

Всички бижута са изработени като използваме висококачествени хипоалергенни материали. Металът, който използваме се произвежда в България, като съставът му е цинк, мед и алуминий (ЦАМ), т.е не съдържа никел, който е основен причинител на алергични реакции върху повърхностния слой на кожата. Кожата заложена в производството на нашите продукти е 100% естествена с турски, италиански или български произход. Минералите като ахат, карнеол, аметист и т.н са естествени като произходът им е в зависимост от мястото на добив.

Наша основна мисия е да предложим дизайнерски продукти еталон за качество, същевременно на достъпна цена.

 

 


 

 

 

 

< Обратно към Е-Магазина

Copyright 2020 Габи аксесоари - Всички права запазени