Замяна и връщане

Уважаеми клиенти,
Възможно е част от елементите да бъдат заместени с други, подобни на тях, тъй като някои от тях са в ограничени количества или временно изчерпани, което не указва съществени промени в цялостния вид на модела. Индивидуалната ръчна изработна на всеки артикул не може да гарантира 100% съответствие на продуктите, което ги прави своеобразно уникални.

Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет,  може да бъде върната в рамките на до 14 дни след покупката, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й от магазина на клиента, имате право да я върнете или замените, при следните условия:

- Запазен добър външен вид на продукта. Той не е изцапан, носен, гладен, надраскан, изгорен или скъсан.

- Не са причинени повреди от неправилна употреба.

- Запазен оригинален етикет. Нашият съвет е хубаво да прецените дали продуктът отговаря на вашите очаквания преди да скъсате етикета.

- Запазена касова бележка.

Заменяме продукти само ако са с неотговарящ или объркан размер, повредени или с дефекти. Ако артикулът трябва да бъде заменен със същия, моля изратете имейл на office@gabi-jewellery.com и изпратете продукта на адрес

ГАБИ ООД,

ТРЯВНА 5350,

УЛ. "АНГЕЛ КЪНЧЕВ" 50

БЪЛГАРИЯ

Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Клиентът е длъжен да ни уведоми за неговото решение по телефон или email - office@gabi-jewellery.com. Връщането на сумата става в рамките на 30 дни от датата на получаване на пратката по банков път.

<Обратно към Е-Магазина

Copyright 2020 Габи аксесоари - Всички права запазени